Çorlu Ergene-1 ve Ergene-2 Islah OSB Yer Seçimi Toplantısı Gerçekleşti

26 Ocak 2012
Çorlu Ergene-1 ve Ergene-2 Islah OSB Yer Seçimi Toplantısı Gerçekleşti

Çorlu Ergene-1  ve Ergene-2 Islah Organize Sanayi Bölgeleri yer seçimi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından  oluşturulan Yer Seçimi Komisyonu 26 Ocak 2012 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda toplanarak çalışmalara  başladılar.

Toplantıda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcisince, Ergene-1 ve Ergene-2 Islah OSB alanları hakkında  Yer Seçim Komisyonuna bilgiler verildi. Islah OSB alanları olarak önerilen alanlar yerlerinde incelendi. Islah OSB alanları olarak incelenen yerlerin özelliklerinde gerekli düzeltmeler ve ilaveler yapılarak, Yer Seçimi Komisyonu toplantısına katılan kurum ve kuruluş temsilcilerinin incelenen alanlar hakkındaki görüşleri alındı.