2010 Yılı Vergi Rekortmenleri İlk 5 Sırada Çorlu TSO Üyeleri Yer Aldı

25 Mart 2012
2010 Yılı Vergi Rekortmenleri İlk 5 Sırada Çorlu TSO Üyeleri Yer Aldı
Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan 2010 Yılı Vergilendirme Döneminde İl Geneli Vergi Rekortmenleri Sıralamasında  İlk 5 Sırada Yer Alan Çorlu TSO Üyelerine Plaket Verildi

Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Başkanımız Abdulkayyum KARAYEL'in açılış konuşmasının ardından Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Ziyaeddin AKBULUT ve Tekirdağ Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK kürsüye gelerek konuşma yaptılar. Daha sonra Tekirdağ il geneli vergi rekortmenleri sıralamasında  ilk 5 sırada yer alan mükelleflerimize Gelir İdaresi Başkanlığınca gönderilen  plaketlerin  verilmesine geçildi. Ayrıca  vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK'e ,Başkanımız Abdulkayyum KARAYEL'e ve  Grup Müdürümüz Aptulhamit ATLI'ya Gelir İdaresi Başkanlığınca gönderilen  plaketler takdim edildi.Başkanlığımızca , Başkanlığımızda Grup Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı olarak atanan Erdal FIRAT'a ve Müdürlük görevlerini yürütmekte iken Vergi Müfettişi olarak atanan Selahattin KURTER ile Vedat ALTINDAL'a hizmetlerinden dolayı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY'a  katkılarından dolayı plaket verildi.

Törene, Tekirdağ Milletvekillerimizden Sayın Ziyaeddin AKBULUT, Tekirdağ Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK,Belediye Başkanımız Sayın Op.Dr.Adem DALGIÇ,Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Fevzi BÜYÜKTÜMTÜRK, N.K.Ü. Rektörümüz sayın Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK, Vali Yardımcımız Sayın Mustafa YEL, İl Jandarma Komutanımız Sayın Jand. Albay Kazım Rıfkı AYAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali YILMAZ,Defterdarımız Sayın Yusuf ATILĞAN,  Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Erdal FIRAT, Vergi Müfettişlerimizden Selahattin KURTER ve Vedat ALTINDAL,Daire Müdürlerimiz, meslek odaları başkan ve üyeleri ile   vergi rekortmenleri sıralamasında İl genelinde  ilk 5 sırada yer alan mükelleflerimiz ve temsilcileri katıldı.

2010 vergilendirme döneminde en yüksek vergi ödeyen gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinden  ilk 5 sırada yer alan mükellefler:

2010 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK GELİR VERGİSİ   REKORTMENLERİ

SIRA NO

MÜKELLEFİN

VERGİ DAİRESİ

ADI  SOYADI

SEFER BAŞAK

İLYAS SARAL

ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMİYOR

VELİ ŞENGÖZ

BASRİ ORTA

2010 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ   REKORTMENLERİ

SIRA NO

MÜKELLEFİN

VERGİ DAİRESİ                   ADI  SOYADI

NAMIK KEMAL

TRAKYA ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

ÇERKEZKÖY

HYOSUNG İSTANBUL TEK STİL LTD. ŞTİ.

MURATLI

MURATLI KARTON KAĞIT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ÇORLU

CANLAR MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ÇERKEZKÖY

VİRA TİC. VE KİMYA SAN. LTD. ŞTİ.