Çorlu TSO Başkanları, Çorlu Belediyesi Tarihi Hizmet Binası´nın Açılış Törenine Katıldılar

15 Ocak 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, restorasyonu tamamlanan Çorlu Belediyesi Tarihi Hizmet Binası'nın açılış törenine iştirak ettiler.

Açılış törenine katılan; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Büyükşehir Belediyesi Daire Müdürleri ve Yöneticileri, kurdele kesiminin ardından tarihi binayı gezerek incelemelerde bulundular.