Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz´dan Çorlu TSO´ya İade-i Ziyaret

12 Ocak 2012
Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'dan Çorlu TSO'ya İade-i Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ 12 Ocak 2012 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Rıza FINDICAK ve Serkan ERCİLİ  hazır bulundular.

Odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; Emniyet teşkilatı, tüm birimleriyle mal ve can güvenliğimizin teminatıdır. Bu düşünceden hareketle Çorlu TSO olarak, her zaman olduğu gibi emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca ziyarette Tekirdağ ve Çorlu'nun sosyal  ve ekonomik yapısı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.