Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

11 Ocak 2012
Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

5. Meslek Komitesi'nden Grup Üyesi'ne Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Odamız (Ahşap, Kağıt, Çimento ve Diğer Muhtelif İmalat Sanayi)  sektörlerini kapsayan 5. Meslek Komitesi Başkanı Ayşegül Üstün UTKANER ve Komite Üyesi İsmail HACIOĞLU 11 Ocak 2012 Çarşamba günü Odamız 5. Meslek Grubu Üyesi İstanbul Viva Ajans Bölgesel Birikim Gazetesi Yetkilisi Oğuz GEÇİCİ ve Ajans Press Bölge Temsilcisi Caner Deniz KEÇECİ'ye ziyarette bulundular.

Amacımız üye ziyaretlerini elimizden geldiği kadarıyla maksimum seviyeye çıkarmaktır.

Bölgemiz ticaretine yön veren bir oda olarak öncelikli görevimiz, çeşitli sektörlerde ki Meslek Komite üyelerimizin sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm üretebilmek olduğunu dile getiren Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "Odamız üye ziyaretleri kapsamında üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Fakat zaman mefhumu açısından üyelerimizin tamamını ziyaret edebilmemiz mümkün değil. Amacımız üye ziyaretlerini elimizden geldiği kadarıyla maksimum seviyeye çıkarmaktır" dedi. Ayrıca bölgemizde sektörel bazda yaşanan sorunların iletilebilmesi amacıyla düzenlediğimiz Meslek Komite toplantılarına yeterli katılımın olmadığını belirten GÜLEROĞLU; Üyelerimizin odamız tarafından gerçekleştirilen Meslek Komite toplantılarına katılmaları hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini belirtti.

Genel olarak sektörel konularda yaşanan sıkıntıların ele alındığı ziyarette, Çorlu TSO  ile işbirliği oluşturulması ve ortak etkinlikler yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunan odamız 5. Meslek Komitesi Üyesi İstanbul Viva Ajans Bölgesel Birikim Gazetesi Yetkilisi Oğuz GEÇİCİ ziyaretlerinden dolayı Komite Üyelerine teşekkürlerini iletti.