Hedefimiz İki Ülke Arasında ki Ticaret Hacmini Arttırmaktır

19 Aralık 2011
Hedefimiz İki Ülke Arasında ki Ticaret Hacmini Arttırmaktır
Bulgaristan Edirne Başkonsolosu  Lubomir POPOV Ziyaretinden.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Meclis Başkan Yardımcısı Necati YILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar OĞUZ  16 Aralık 2011 Cuma günü Bulgaristan Edirne Başkonsolosu  Lubomir POPOV ve Vizelerden Sorumlu Konsolos Rusko GEORGİEV'e  ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Lubomir POPOV  konuşmasında; Ülkeler arasındaki ticaret hacmini arttırmanın kendileri için de öncelikli amaç olduğunu, iş adamlarının rahatlıkla seyahat edebilmesi ve ticaret yapabilmeleri için her türlü kolaylığı göstermeye, Türk ve Bulgar iş adamlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olacaklarını belirtti.

Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Valcho Georgiev MARKOV'un görev süresinin dolmasının ardından göreve gelen Bulgaristan Edirne Başkonsolosu  Lubomir POPOV ve Vizelerden Sorumlu Konsolos Rusko GEORGİEV'e ziyarette bununan  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "En büyük hedefimiz iki ülke arasındaki ticaret hacmini arttırmaktır. Biz Balkanları bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Sınır komşuları olan Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan Balkanların ayrılmaz birer parçasıdır. Geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak, sanayici ve iş adamlarımıza vize verilmesi konusunda kolaylıklar sağlayacağınıza inanıyoruz. Başkonsolosumuza yeni görevinde şahsım ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılar diliyorum. Bulgaristan ile olan ilişkilerimizin daha da gelişmesini istiyoruz. Daha fazla ticaret, daha fazla ekonomik işbirliği yaratmak, aynı zamanda da kültürel ve sanatsal alanlarda da ilişkilerimizi daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz. Vize konusunda yaşanan sıkıntıların biran önce giderilmesini arzu ediyoruz" dedi.

Vizelerden Sorumlu Konsolos Rusko Georgiev Ziyaretinden.