Kişisel Verilerin Korunması ve VERBİS Kaydı Bilgilendirme Semineri Webinar İle Gerçekleşti

16 Eylül 2020

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde düzenlenen Kişisel Verilerin Korunması ve VERBİS Kaydı Bilgilendirme Semineri 15 Eylül 2020 Salı günü  Webinar ile gerçekleşti.

TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı Hasan Çağlayan Dündar, TOBB Hukuk Müşavir V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Nihat Bayar, TOBB Kobi Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Müdür V. Cahit Ceren  ve KVKK Mustafa Erbili’in sunumlarını yaptığı seminerde; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu kapsamda KOBİ’lerin yükümlülükleri hakkında bilgiler verildi.