Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

29 Aralık 2011
Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çağatay Elektrik Malzemeleri Taahhüt İnş İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet ÖZKAN ziyaretinden.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail GÜLEROĞLU üye memnuniyeti kapsamında, 29 Aralık 2011 Perşembe günü  odamız üyesi Ünan Kalıp Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Özgür SÖNMEZ, Candan Otomotiv ve Lastik Pazarlama Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet CANDAN, Çağatay Elektrik Malzemeleri Taahhüt İnş İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet ÖZKAN'a ziyarette bulundu.

Odamız çalışmaları hakkında bilgiler vermek, üyelerimizin bölgesel düzeyde ki beklentilerini öğrenmek ve  bu doğrultuda çözümler üretebilmek için üye ziyaretlerine devam edileceğini belirten  Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU;  "Odamız üyelerini ziyaret edip onların istek ve önerilerini birebir dinleyerek sorunlarına çözüm  üretmeye çalışacağız" dedi.

Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU'nun ziyaretinden memnuniyet duyan odamız üyeleri; Çorlu TSO'nun son iki yıldır yapılmış olan ciddi çalışmalarının olduğunu ve  bunların bölgemiz adına son derece faydalar sağladığını belirttiler.

Candan Otomotiv ve Lastik Pazarlama Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet CANDAN ziyaretinden.

Ünan Kalıp Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Özgür SÖNMEZ ziyaretinden.