Odamız ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belge Yenileme Denetimini Başarıyla Tamamladı

29 Eylül 2020

Odamız Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) gerçekleştirdiği Online tetkikler sunucunda; ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini devam ettirmeye hak kazandı.

Ali İhsan Başaran, Kürşat Ünal ve Erkan Dişli tarafından gerçekleştirilen online tetkik 2 gün sürerken tetkikçiler tarafından sunulan raporda herhangi bir majör olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi.

Denetim sonucu hakkında açıklamada bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından online olarak Odamız bünyesinde yürütülen faaliyetlerin kalitesi, güvenliği ve uygunluğuna ilişkin olarak, denetleme yapılmıştır. Odamızda verilen hizmetlerin; yasalara uygunluğu, müşteri memnuniyeti esas alınarak yürütüldüğü, fiziksel ve elektronik ortamda güvenli bir şekilde sunulduğu, TSE tarafından yapılan bu denetleme sonucu onaylanmıştır. Ekibimiz, Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimizle birlikte Çorlumuz, Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.