Çorlu TSO´dan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ´a Ziyaret

19 Aralık 2011
Çorlu TSO´dan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ´a Ziyaret
 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Meclis Başkan Yardımcısı Necati YILDIZ 16 Aralık 2011 Cuma günü  Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ'a ziyarette bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ, Tekirdağ için, güzel ve başarılı çalışmalara imza atmak adına, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyleyerek; başarıyı yakalayabilmenin temel şartının ekip ruhu ile hareket etmek olduğunu söyledi. Tekirdağ Emniyeti'nin bir çok başarılı çalışmaya imza attığını ve geçmişte yapılan her türlü çalışmayı takdir ettiğini belirten Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ, hedeflerinin daha çok çalışarak çok daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi. Tüm kurum ve kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizin huzur ve asayişi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bölgemizin güvenliğini sağlamanın herkesin ortak görevi olduğunu belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; Kentimizin güvenliği için  sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Halkımızın huzuru ve güvenini sağlayan şahsınız ve teşkilatınıza odamız adına teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz diyerek; odamız çalışmaları hakkında bilgiler verdi.