İnşaatlarda Meydana Gelen Kazaların En Aza İndirilmesi - Görev ve Sorumlulukları Eğitim Semineri Gerçekleşti

26 Aralık 2011
İnşaatlarda  Meydana Gelen Kazaların En Aza İndirilmesi - Görev ve Sorumlulukları Eğitim Semineri Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Bina İnşaatı ve Müteahhitlik Hizmetleri Sektörü olan  6. grup  meslek komitesi  kararı doğrultusunda odamız üyelerine yönelik "İnşaatlarda  Meydana Gelen Kazaların En Aza İndirilmesi - Görev ve Sorumluluklarıeğitim semineri 26 Aralık 2011 Pazartesi günü Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Seminerde 6. Meslek Komitesi Başkanı Zeki UZUN'nun açış konuşmasının ardından, Namık Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İ. Feda ARAL konu ile ilgili katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.