Çorlu Vergi Dairesi Müdürü´nden Çorlu TSO´ya Teşekkür

11 Ekim 2011
Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'nden Çorlu TSO'ya Teşekkür

Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali ÇAKIR ve Müdür Yardımcısı Hakkı KILIÇ; 11 Ekim 2011  Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Tamer ALP'e  iadei ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali ÇAKIR; "Bildiğiniz üzere Vergi Dairemizde bir personel eksikliğimiz mevcut. Bölgemiz halkına daha etkin ve hızlı hizmet verilebilmesi için gerekli personel istihdamının sağlanabilmesi  gerekmektedir. Bu konuda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri olarak bizlere verdiğiniz desteklerden ötürü şahsınıza ve Çorlu TSO Yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Önceliğimiz Çorlu halkının ve üyelerimizin memnuniyetidir.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU konuşmasında;  "Çorlu Vergi Dairesinde yaşanan iş yoğunluğu karşısında bir personel eksikliği  söz konusudur. En kısa zamanda bu sorunun çözülmesini ve ihtiyaç duyulan istihdamın sağlanmasını istiyoruz. Çorlu halkına ve üyelerimize  daha etkin bir hizmet verilebilmesi ve personel sorununun elbirliği içerisinde süratle çözülebilmesi için Odamız olarak sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Önceliğimiz Çorlu halkının ve üyelerimizin memnuniyetidir" dedi.