Odamız Üyesi Cemer Makine Faaliyetine Yeni Tesisinde Devam Edecek

3 Ekim 2011
Odamız Üyesi Cemer Makine Faaliyetine Yeni Tesisinde Devam Edecek

Odamız üyesi olan, gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren uluslar arası ve bir çok yurt içi önemli firmalara ve farklı sektörlerin (Gıda, Elektronik ve Elektronik Endüstrisi, Otomotiv, otomatik paketleme sistemi ve kağıt gibi) mekanik sistemlerine yönelik projeler üreten, bu sistemlerin imalatını gerçekleştirerek çözümler üreten, Çorlu'nun makine imalatı konusunda öncü kuruluşlarından biri olan Cemer Makine'nin, Çorlu'ya bağlı Marmaracık Beldesine kurduğu yeni tesisinin 29. 09. 2011 tarihinde gerçekleştirilen açılışına Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK , Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Çorlu TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri  katılımda bulundular.