İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan´dan Odamıza Ziyaret

20 Ocak 2021
İyi Parti Tekirdağ Milletvekili  Enez Kaplan´dan Odamıza Ziyaret

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Sayın Enez Kaplan, İl Başkanı Sayın Kazım Rıfkı Ayan, Çorlu İlçe Başkanı  Sayın M. İlker Atasever, Ergene İlçe Başkanı  Sayın Sadi Ersöz ve beraberindeki heyet  20 Ocak 2021 Çarşamba günü Odamızı ziyaret ettiler.
Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı hazır bulundular.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan; Yapılan çalışmaların bölgemize ve Çorlu’ya büyük katkılar sağladığına inanıyorum” dedi.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Odamız çalışmaları ve  yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.