22 Ocak 2021
1. Meslek Komitemizden Üyelerimize Maske Desteği

Koronavirüs tedbirleri kapsamında; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerimize verilmek amacıyla hazırlanan “Hijyen Kiti” Odamız Meslek Komite Üyeleri tarafından dağıtılmaya başlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiği ve mücadele ettiği Koronavirüs, üyelerimizde gerek sağlık gerekse ekonomik açıdan büyük sıkıntılara neden olmuştur. Bu kapsamda salgının atlatılması ve daha güçlü bir şekilde mücadele edilmesi adına maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması büyük önem kazanmıştır. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren üyelerimizin sorunlarının çözümü için her türlü adımı attık. İşyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledik ve çözümü noktasında elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı.

İzzet Volkan; “Odamız olarak, salgın sürecinde üyelerimiz için hayata geçirmiş olduğumuz hizmetlerin yanı sıra Ülkemiz ekonomisinin aksamadan devam etmesine katkı sağlayan üyelerimize  Meslek Komitelerimiz tarafından “Hijyen Kiti” dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Zor dönemden  geçtiğimiz şu günleri maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, el ele vererek hep birlikte aşabileceğimize inanıyorum” dedi.
HABER GÖRSELLERİ