Çorlu TSO Akademi´de Modern Pazarlama ve Lider Marka Yönetimi Semineri Gerçekleşti

23 Şubat 2021

Odamız tarafından düzenlenen “Modern Pazarlama ve Lider Marka Yönetimi" semineri 23 Şubat 2021 tarihinde zoom programı üzerinden  gerçekleşti.

Lale Güzel’in sunumunu yaptığı seminerde; Yeni dünya düzeni ve pazarlama yaklaşımları, Durum analizi; algılar, paradigmalar, değişen davranışlar, kuşaklar ve tüketim davranışları, Müşteri ne ister? Neden tüketir? Değişen ihtiyaçlar, Nesnelerin interneti ve müşteriye etkisi, Dijital dünya, Crm, Verilerin işlenmesi, Değerlendirilmesi ve pazarlama aracı haline dönüştürülmesi, Marka yönetimi, Sürdürülebilirlik, Markayı insanla bütünleştirmek, Yaşayan markalar yaratmak konularında katılımcılara bilgiler verildi.