MESLEK KOMİTESİ HABERİ

Çorlu TSO Ar -Ge / Proje Geliştirme Komisyonu Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimine Ziyarette Bulundular

3 Mart 2021

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı,  Ar -Ge / Proje Geliştirme Komisyonu Başkan Yardımcısı İsmail Korkut, Komisyon Üyeleri; Göksel Şahin, Cengiz Kesir ve Eyüp Ürey, 3 Mart 2021 Çarşamba günü Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimine ziyarette bulundular.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı ve  Ar -Ge / Proje Geliştirme Komisyonu; Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi Başkanı Ali Çimen, Başkan Yardımcıları; İsmail Güleroğlu, Gürsel Topgül, Yönetim Kurulu Üyeleri; Soner Tekin ve Salih Nedim Sever tarafından ağırlandılar.

Ziyarette; Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren üyelerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Yapılabilecek projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ