Odamız 14. Meslek Komitesinin Düzenlediği “Bölgesel Sorunların” Ele Alındığı Toplantı Gerçekleşti

5 Nisan 2021

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi’nin almış olduğu karar doğrultusunda; Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (Edirne TSO), Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (Lüleburgaz TSO) ile birlikte 5 Nisan 2021 Pazartesi günü online olarak düzenlenen “Bölgesel Sorunların” görüşüldüğü toplantı gerçekleşti.

Toplantıya; Odamız 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin, Başkan Yardımcısı Raşit İldoğan, Komite Üyeleri; Taceddin Kurt, Bülent Mutlu, Ümit Hakan Abay, Tolga Coşkun, 13. Meslek Komite Üyesi Ümit Kurtulmuş, Edirne TSO 16. Meslek Komite Üyesi Yener İşbilir, 12. Meslek Komite Başkanı Nehir Şuekinci, Genel Sekreter Nevzat Taşkın,Lüleburgaz TSO Genel Sekreteri İbrahim Koray Girgin ve Kurumsal İletişim Uzmanı Esra Fevzioğlu, Kırklareli TSO 11. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Nejdet Aslantürk, Komite Üyeleri; Feride Urdal, Gürsel Tekdurmaz katılımda bulundular.

Toplantıda; Sigortacılık, Bankacılık, Emlakçılık  sektörlerinin ve Özel Eğitim Kurumlarının yaşadığı bölgesel sorunlar ele alındı.