İhtiyaç Sahiplerine 20.000 TL´lik Giyecek Yardımı

27 Ekim 2011
İhtiyaç Sahiplerine 20.000 TL´lik Giyecek Yardımı
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nin 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği 20.000 TL ile Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yaptı.

Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale gelen giyecek yardımları çerçevesinde bu yıl da öğrencilerimiz için okul ayakkabısı satın alınması yönünde bir karar alarak yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün belirlediği 23 okulda toplam 690 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Çorlu TSO olarak, çocuklarımız ve halkımız adına  Birliğimize  teşekkür ediyoruz"dedi.

Çorlu Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu,75.Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, 75.Yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu, Melahat Kozar İlköğretim Okulu, 75.Yıl M.Ali Kayan İlköğretim Okulu, Mehmetçik İlköğretim Okulu, Cezzar Mustafa Ersin İlköğretim Okulu, Vehpi Günaştı İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Özel İdare İlköğretim Okulu, Reşadiye İlköğretim Okulu, Alipaşa İlköğretim Okulu, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, Gazi İlköğretim Okulu, 125.Yıl İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Hanife Şefik İlköğretim Okulu; Sağlık Mahallesi İstiklal İlköğretim Okulu, Başöğretmen İlköğretim Okulu, Yıldırım Beyazıt Han İlköğretim Okulu, Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu, Ahmet Rıza İşbilen İlköğretim Okulu ve Marmara Ereğlisi Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu olmak üzere toplam 690 öğrenciye ayakkabıları teslim edildi.