UMEM Beceri´10 Projesi Kapsamında Sertifika Töreni Gerçekleşti

26 Ekim 2011
UMEM Beceri´10 Projesi Kapsamında Sertifika Töreni Gerçekleşti
Uzmanlaşmış Meslek Edindirme  Merkezi  (UMEM) Beceri 10 projesi kapsamında bölgemizde istihdama katkı sağlayan Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş.'de 26.10.2011 Salı günü bir sertifika töreni düzenlendi.

Sertifika törenine Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Amit PRAKASH, Tekirdağ İş-Kur Müdürü Şerafettin KÜÇÜK, Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adil ÖZER, Tekirdağ Endüstri Meslek Müdürü  Üzeyir SOYSEV, Çorlu İş-Kur Müdürü Ahmet DURMUŞ, Çorlu Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin DURMAZ,  Çorlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İNAN, Velimeşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Ali KOCAYİĞİT, Çerkezköy İş-Kur Müdürü Ercan SÖZEN, Çerkezköy  Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rafi KARA, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim KARAĞÖZ'ün katılımda bulundular.