KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı ve AR-GE, ÜR-GE ve İnovasyon Destek Programı 2021 Proje Teklif Çağrısı ile Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Toplantısı Gerçekleşti

6 Mayıs 2021

Odamız ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı ve AR-GE, ÜR-GE ve İnovasyon Destek Programı 2021 Proje Teklif Çağrısı ile Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” toplantısı 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdür Vekil Şule ALKIŞ’ın sunum yaptığı toplantıda katılımcılara; KOBİ Gelişim, AR-GE, ÜR-GE, İnovasyon, Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı hakkında bilgiler verildi.