Üyelerimizin Enerji Verimliliği Artacak

7 Mayıs 2021
Üyelerimizin Enerji Verimliliği Artacak
Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında, Mayıs 2021 -Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak olan "Şirketlerin  Enerji Verimliliğinin Denetimi" faaliyeti için Oda ve Borsalardan seçilen 30 adaydan biri Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası oldu.
Şirketlerin Enerji Verimliliği Denetimi faaliyeti kapsamında eğitim ekibine seçilen 365 Oda/Borsa arasından biri olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası aynı zamanda Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında şimdiye kadar yürütülen tüm faaliyetlere ve uygulamalara da seçilen Oda oldu.
Proje faaliyet amacının, Odalar ve Borsalar bünyesindeki şirketlerin enerji verimliliğinin artırılmasına ücretsiz katkıda bulunmak olduğunu belirten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan "Projeye dahil edilen Oda ve Borsalara “Enerji Verimliliği Denetimi” etkinliği kapsamında olmak üzere, 3 farklı oturumda Mayıs 2021 - Ağustos 2021 tarihleri arasında Mentorluk Eğitimi verilmesinin ardından, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 10 firmanın enerji verimliliği açısından mentor olarak danışmanlığı ve denetlemesi sağlanacaktır. Danışmanlık ve denetlemeler, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından belirlenecek firmalara yapılacaktır. Bu sayede firmalarımız yaratacağımız farkındalık ile enerji altyapılarını yeniden gözden geçirerek maliyetlerini düşürecek adımlar atabilecekler" dedi.