Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Hemodiyaliz Hastalarının Tedavilerinde Kullanılmak Üzere Çorlu Devlet Hastanesine Mobil Su Arıtma Cihazları Bağışında Bulunduk

7 Mayıs 2021
Covid-19 ile Mücadele Kapsamında  Hemodiyaliz Hastalarının Tedavilerinde Kullanılmak Üzere Çorlu Devlet Hastanesine Mobil Su Arıtma Cihazları Bağışında Bulunduk

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Covid-19 ile mücadeleye destek olmak amacıyla Çorlu Devlet Hastanesi’ne mobil su arıtma cihazları bağışında bulundu.

“Üzerimize Düşen Görevleri Yerine Getirmeye Devam Edeceğiz”

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Günümüzde sağlık hizmetlerinin önemi tartışılamaz bir durum. Odamız olarak, Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı aracılığıyla Çorlu Devlet Hastanesi’ne ayni olarak üç adet mobil su arıtma cihazı bağışında bulunduk. Bu  cihazlar özellikle   yoğun bakım servislerinde tedavi gören hemodiyalize ihtiyacı olan hastaların tedavilerinde kullanılacak. Unutmayalım ki ihtiyacımız olduğunda başvuracağımız en yakın sağlık kuruluşu olan hastanelerimizin yeterli ekipmana sahip olması bizlerin ve sevdiklerimizin hayatını kurtaracaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kamu sağlığını dikkate alarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Sağlık Çalışanlarına Minnettarız”

İzzet Volkan; “Covid-19 ile mücadele kapsamında eşinden, çocuğundan ve ailesinden uzakta kalarak milleti için, canı pahasına mücadele eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız” dedi.