Çorlu TSO Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti

12 Ağustos 2011
Çorlu TSO Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ramazan ayı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği 11.08.2011 tarihinde gerçekleştirildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Yönetim Kurulu, Meslek Komiteleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin evsahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK, Tekirdağ Milletvekilleri Özlem YEMİŞÇİ, Emre KÖPRÜLÜ, Bülent BELEN, Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, Çorlu Belediye Başkanı Ünal BAYSAN,  Tekirdağ Baro Başkanı Av.  Müsellem GÖRGÜN, Tekirdağ İl Genel Meclis Başkanı Av. Orhan PERÇİNOĞLU,Tekirdağ  İl Jandarma  Komutanı Jand. Alb. Kazım Rıfkı AYAN,  Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet ÇELİKBİLEK, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum KARAYEL, Tekirdağ MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa ÇOLAKOL, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan KARAKUŞ, Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat YÖRÜK, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb Kudret SARITAŞ, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal DALMAN, Çorlu  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAĞLAR, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ERTAN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu (eski) Başkanları ve Basın Mensupları katıldılar.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK konuşmasında; " Ramazan ayı; bolluk, bereket, sabır ve hayır ayı olmasının yanı sıra, aynı zamanda toplumda insani ilişkileri artıran bir aydır. Toplumsal barış, huzur ve güvenin yolu insanların birbirine duyduğu saygıyı yükseltmesinden geçmektedir. Son günlerde artan terror olayları  nedeniyle derin üzüntü yaşamaktayız. Bu mübarek Ramazan ayında vatan toprağı için şehit olan bütün Mehmetçiklerimizi saygıyla anıyor, ruhlarının şad olmasını diliyorum. Terörü de şiddetle ve esefle kınıyor, artık ülkemizde bu olayların vuku bulmamasını can-ı gönülden temenni ediyorum. Ramazan'ın manevi değeri, iftar yemeklerinin dostluk havası; bizlere köklerimizi, örf ve  geleneklerimize ne denli sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatmaktadır. Çünkü toplumumuzu ayakta tutan en önemli şey birbirimize ve geleneklerimize bağlı oluşumuzdur. Bu akşam görmekten mutluluk duyduğum bu güzel manzara her daim ayakta ve birbirimize bağlı durabileceğimizin en güzel göstergesidir. Ramazan'ın getirdiği dostluk, kardeşlik ve sevginin yıl boyu devam etmesini, tüm insanlığı kapsamasını diliyorum" dedi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU konuşmasında; "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının milletimize , İslam alemine ve dünyaya barış ve huzur getirmesini gönülden arzuluyor, birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesine vesine olmasını temenni ediyorum. İftar sofraları beraber yemek yediğimiz yerlerden öte gönül sofralarıdır. Ramazan ayının  maneviyatını hissettiğimiz birlik ve beraberliğimizin dorukta olduğu sofralardır. Bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz, çok çalışmamız, işimizi iyi yapmamız rekabet şartlarına uyum göstermemiz daim olmalıdır. Ancak bu anlamda verasetimizi korursak başarılı olabiliriz. Manevi iklimi yoğun böyle bir akşamda iftarımıza gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için hepinize Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Çorlu adına, Çorlu'ya ve  Çorluluyu kalkındırma adına daha çok çalışacağımızı ifade ederken hepinizi en içten saygılarımla selamlıyorum"dedi.