Trakyalı Genç Girişimciler Kırklareli´nde Biraraya Geldiler

15 Temmuz 2011
Trakyalı Genç Girişimciler Kırklareli'nde Biraraya Geldiler

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Maksut KÜÇÜKDİŞLİ ve Kurul Üyeleri, beraberinde Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Polat ÖZDAŞ ve Kurul Üyeleri  ile birlikte 12 Temmuz 2011 Salı günü  Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nda  Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu ile  biraraya geldiler.

Trakya'daki Genç Girişimcilerimizin yapmış oldukları faaliyetleri daha ileriye götürebilmek üzere fikir alışverişinde bulunmak ve ortaya çıkacak fikirleri Trakya ile paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kamber YÜZER; "Geçtiğimiz ay Edirne ve Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu'nun başlatmış olduğu "İl Genç Girişimciler Kurulu Trakya Atağı" adı altındaki çalışmaya Kırklareli İl Genç Girişimciler Kurulu olarak kayıtsız şartsız destek vermekteyiz. Toplantıda ortaya çıkacak yeni fikirlerle Trakyamıza faydalı olmak istiyoruz. Bizlere girişimcilikte hayal kurmayı öğrettiler. Hayalleri olmayanın hedefleri de olamaz. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Genç Girişimciler Kurulu olarak Trakya için olan hayallerimizi bir an önce gerçekleştirmeliyiz. Bunu gerçekleştirebilmek için çok çalışmamız gerekmektedir. Günümüz ticaret sisteminde bireysel çalışmalar yeterli değildir. Bizler Trakya'da ki Genç Girişimciler Kurulu olarak  kültürlerimizi geliştirmeliyiz. O zaman Trakya olarak, birbirimizi kucaklayarak Trakya'da girişimci sayımızı artırarak üreteceğimiz projelerle Trakyamıza ve Ülkemize katkımız olacaktır. Bizlere bu yolda öncülük eden  Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.