T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN´ün Teşrifleriyle Muhtarlar Buluşması Toplantısı Gerçekleştirildi

2 Haziran 2011
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı  tarafından 31 Mayıs Salı günü Çorlu Silver Side Otel'de düzenlenen muhtarlar buluşmasına toplantısına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent BORMALI, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Rıza FINDICAK,  Mehmet AĞU, Serkan ERCİLİ ve Tamer ALP  katılımda bulundular.
       Toplantıda konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN; ‘Partiler sisteminin demokrasinin en iyi işlemesi  için, halk iradesinin en iyi şekilde yansıması için vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi. Dolayısıyla bütün toplum örgütlerinin, muhtarların, demokrasi içinde çok iyi bir yeri olduğunu düşünerek bakması gerekir diyen ERGÜN: ‘Hepimiz ülkemize ve milletimize hizmet için yola çıktık. Burada kim varsa muhtar olsun, Sanayi ve Ticaret Odası başkanı olsun, Borsa Başkanı olsun, Esnaf Odası Başkanları olsun, bizler parti yöneticileri olalım hepimizin amacı ülkemize ve milletimize  hizmet etmek. Siyaset yoluyla biz hizmet etmeyi tercih etmişiz. Ülkemizin yönetiminin güzel olması için çalışıyoruz. Ülkemizin kaynaklarının millet için kullanılmasına gayret ediyoruz. Ülkemizdeki bütün kurum ve kuruluşların bir ahenk içerisinde  millete hizmet etmesi , ülkeye hizmet etmesi organizasyonunu yürütüyoruz. Bizim iktidar partisi olarak, hükümet olarak yaptığımız işin özü budur. Muhtarlarımız da ister köyde olsun, ister mahallede olsun halkımıza, milletimize ve ülkemize bir başka yönden hizmet üretmektedirler. İyi hizmet üretmenin koşulları yerli yerine gelirse iyi hizmetler üretebiliriz.'dedi.