İhracat Yönetimi ve Pazar Araştırma Stratejileri Semineri Gerçekleştirildi

27 Mayıs 2011
İhracat Yönetimi ve Pazar Araştırma Stratejileri Semineri Gerçekleştirildi
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu  TSO) ve Avrupa İşletmeler Ağı (A.İ.A.) Çorlu İrtibat Bürosu işbirliği ile düzenlenen ‘İhracat Yönetimi’ ve Pazar Araştırma Stratejileri’ konulu seminer  27 Mayıs 2011 Cuma günü Çorlu TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerde İGEME Marmara Bölge Müdür Yardımcısı Zeynep İYİLER, “Pazarlama faaliyetleri günümüzde, küresel ekonominin karşılaştığı mevcut koşullarda, ihracat yapan veya ihracata başlayacak firmalar açısından daha büyük bir önem kazanıyor. Firmalarımız, pazarlama faaliyetlerini bir yandan alışılagelmiş yöntemlerle geliştirmeye çalışırken bir yandan da internetin sunduğu elektronik pazarlama olanakları gibi daha güncel yöntemlere başvurma ihtiyacı hissediliyor” dedi. Ayrıca, İhracatta pazarlama yöntemleri, firma değerlendirme, doğru pazar seçme ve bu pazarda ürün konumlandırma, ihracat için bilgi toplama, yurtdışı tanıtım yöntemleri ve e-ticaret yöntemleri konularında katılımcılara bilgiler verdi.