Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Girişimci İş Fikirleri Kompozisyon Yarışması Gerçekleşti

27 Mayıs 2011
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından ilimiz genelinde ki Orta Öğretim Okulları öğrencilerine yönelik düzenlenen "Girişimcilik İş Fikirleri" konulu kompozisyon yarışması 26 Mayıs 2011 Perşembe günü T.C. Tekirdağ Valiliği Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirildi.

Girişimci İş Fikirleri Kompozisyon yarışmasında Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Doğan DEMİRKIRAN ‘Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri’ konusunda 1’incilik ödülünü, Şarköy Lisesi öğrencisi Zeynep Pelin PARLAKÇI  ‘Yükselen Girişimcilik’ konusunda 2’ncilik ödülünü, Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencisi  Keziban KAYA ‘Marka’ konusunda 3’üncülük ödülünü kazandılar.