T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yrd. Doç. Dr. Halis Yunus Ersöz UMEM Beceri´10 Tekirdağ İl Kurs Yönetimi Toplantısı´na İştirak Etti

25 Mayıs 2011
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yrd. Doç. Dr. Halis Yunus ERSÖZ, İş-Kur Uzmanları; Feridun KAYA, Tevfik BULUT, Can ALKAN, Tekirdağ İş-Kur Müdürü  Şerafettin KÜÇÜK,  Tekirdağ İş-Kur Şube Müdürü Mine YALÇINSOY, Çerkezköy İş-Kur Şube Müdürü Ercan SÖZEN,  Çorlu İş-Kur Şube Müdürü Ahmet DURMUŞ,  Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Abdullah MAYADAĞ, Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İNAN, Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rafi KARA, Çorlu TSO Genel  Sekreteri İbrahim KARAĞÖZ, Çerkezköy TSO Genel Sekreter Yrd. Nursema İ. SALMAN katımılda bulunduğu UMEM Beceri'10 Tekirdağ İl Kurs Yönetimi Toplantısı 24 Mayıs 2011 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.
         T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yrd. Doç. Dr. Halis Yunus ERSÖZ konuşmasında; "Tekirdağ İl Kurs Yönetimi olarak UMEM'de en fazla başarıyı gösteren il olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Tekirdağın bizi umutlandıran bir yönü var. İnşallah daha iyi olmasını bekliyoruz. İş-Kur, Ticaret ve Sanayi Odamız ve Milli Eğitim olarak uyum içerisinde çalıştığını görüyoruz. Buda bizi memnun ediyor. Hem Odalarımızın, hem Milli Eğitim Bakanlığımızın, Okullarımızın gösterdiği hassasiyetten dolayı biz çok memnunuz.19 ilimizde de bu tür toplantılar düzenleyeceğiz. İllerin tamamında bu tür değerlendirme toplantılarını düzenleyerek bir yandan motivasyon ve neredeyizi, ne yapıyoruzu ölçen bir toplantı yapmış olacağız. Projenin biraz daha kamuoyunda bilinmesini duyurulmasını hem projeye destek veren unsurların bir anda teşvik edilmesini, takdir edilmesini  Odamızın işini de kolaylaştırıcak. Yani işverenlerin projeye sahipliğini artıracak. Yapılacak olan toplantılarla projenin daha fazla kişiye duyurmaya, projenin meyvelerini vermeye başladığını, sonuçlarının alınmaya başladığını göstermemiz gerekmektedir" dedi.
        Toplantı sonunda T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yrd. Doç. Dr. Halis Yunus ERSÖZ  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent BORMALI tarafından ağırlandı.