Çorlu TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Odamız Üyesi Arçelik Konsept Mağazası Açılış Törenine Katıldılar

12 Temmuz 2011

Çorlu'da Toprak Kardeşlere ait Arçelik satış mağazaları uzun yıllardan beri halka hizmet vermeye devam ederken, Arçelik'in tüm yeniliklerini de sunmaya özen gösteriyor.

Odamız Üyesi Semilyon Ev Aletleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından tasarım anlayışına yeni bir boyut kazandıran Çorlu konsept mağazasının açılış töreni 11 Temmuz 2011 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Açılış törenine Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, Çorlu Belediye Başkan Vekili  Sezgin ENGİN, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan DEMİRCİ, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, ÇİSAD Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Arçelik Genel Müdürü Levent ÇAKIROĞLU, Çorlu Arçelik Ailesinden Hasan TOPRAK katılımda bulundular.