Odamız 5. Meslek Komitesi Çorlu Meslek Yüksekokuluna Ziyarette Bulunarak Ortak Gerçekleştirilecek Projelerin Yol Haritasını Belirledi

3 Kasım 2021

Sanayi kuruluşlarının bulunduğu bölgeye olumlu, olumsuz etkileri ve bölgenin gelişimine nasıl katkıda bulunabileceği konusunda Odamız Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi  Sayın Şeniz Özhan ile birlikte 26 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşen 5. Meslek Komite Toplantısında istişarede bulunulmuş ve  02 Kasım 2021 tarihinde Çorlu Meslek Yüksekokulu’na ziyaret düzenlenmesine karar verilmiştir.

Bu karar doğrultusunda 5. Meslek Komitesi Başkanı Nüvit Kırçuval ve  Komite Üyeleri; Mustafa Kemal Atak, Cem Tunalı ve Ahmet Mert’in katılımı ile Çorlu Meslek Yüksek Okuluna ziyaret gerçekleştirildi.  Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Abdullah Yinanç ve Müdür Yardımcısı Odamız Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Şeniz Özhan’ın katıldığı toplantıda fikir alışverişinde bulunulmuş olup ortak gerçekleştirilecek projelerimizin yol haritası belirlenmiştir.

HABER GÖRSELLERİ