Çorlu TSO´dan İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret SARITAŞ´a İadei Ziyaret

6 Temmuz 2011
Çorlu TSO'dan İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret SARITAŞ'a İadei Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin ADIGÜZELOĞLU 06 Temmuz 2011 Çarşamba günü  J. Bnb. Kudret SARITAŞ'a  iadei ziyarette bulundular.

Kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çeken Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin asayişini sağlayan Jandarmamızın başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı güven duygusu içerisinde yaşamaktayız. Odamız olarak halkın huzurunu ve güvenini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri'miz adına onur duymaktayız"  dedi.

Jandarma Komutanı J. Bnb Kudret SARITAŞ konuşmasında  "Bölgemiz sanayisi ile ülke ekonomisinde önemli bir rol oynamakta olup; asayiş ve güven anlamında da örnek gösterilebilecek yerlerden biridir. Göreve başladığım günden beri  vatandaşların huzur ve asayişi  için özveriyle çalışmaktayız. Bölgemizin kalkınması için tüm kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek örnek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.