Automechanika Fuarına İştirak Ettik

22 Kasım 2021
Automechanika  Fuarına İştirak Ettik

Odamız ve S.S Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi işbirliğinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ’nde  gerçekleşen  Automechanika  Fuarı’na üyelerimiz ve S.S Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi üyeleri iştirak ettiler.

Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 100’ün üzerinde ülkeden binlerce otomotiv endüstrisi  profesyonellerinin tek çatı altında toplandığı fuarda yedek parçalardan, rot balans makinalarına, madeni yağlardan yeni nesil pompa enjektör makinalarına kadar bir çok yeni teknolojiyi yerinde incelediler.

Bölgesel ekonomimize değer katan otomotiv endüstrisindeki değişen ve gelişen teknolojileri Odamız  üyeleri yakından takip etme fırsatı buldular.