Çorlu TSO´dan Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İnan´a Ziyaret

6 Temmuz 2011
Çorlu TSO'dan Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İnan'a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin ADIGÜZELOĞLU  06 Temmuz 2011 Çarşamba günü Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İNAN'a  iadei ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEM Beceri10)'da  Tekirdağ İl Kurs Yönetiminin gösterdiği başarıdan dolayı çok mutluyuz. İş-Kur, Ticaret ve Sanayi Odamız ve Milli Eğitim olarak uyum içerisinde çalışmaktayız. Odalarımızın, İş-Kur'un Okullarımızın ve şahsınızın gösterdiği hassasiyetten dolayı Çorlu TSO olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

UMEM'in kalifiye elaman ve işsizliğe çözüm getireceğinden umutlu olduğunu dile getiren Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rüştü İNAN, "Bir ülkenin kalkınması, büyümesi ve sürdürülebilir bir büyümenin sağlanması için Sanayi sektöründe eğitimli ve nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemizdeki İşsizliğin altında ise mesleksizlik yatmaktadır. Bu tespitlerden hareketle ülkemizde işsizliğin azaltılması için Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM Beceri'10) projesinin önemi büyüktür" dedi.

Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Rüştü İNAN Çorlu TSO Yöneticilerine, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve İş-Kur tarafından ortaklaşa yürütülen UMEM projesi kapsamında yeni alınan CNC, torna tezgahlarının bulunduğu derslikleri gezdirdi.