Trakya Kalkınma Ajansından İki Projemize Destek

6 Aralık 2021
Trakya Kalkınma Ajansından İki Projemize Destek

Trakya Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde Eylül ayı içerisinde kabul edilen Oda Üye İlişkileri Yönetim Programı projesi sonrasında yine Trakya Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) üyeleri ve personeli için hazırladığı "Entegre Yönetim Sistemi Programının Uygulanması" projesi de Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

"Önceliğimiz Üyelerimizin Memnuniyetidir"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; Üyelerinin sorunlarını çözecek, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak verimli ve kaliteli hizmetler üretmek misyonu ve Çorlu’nun kalkınmasında aktif rol oynayan, üyelerine dijital ortamda hizmet sunarak ticarete ve sanayiye yön veren bölgenin Lider Odası olmak vizyonu kapsamında kurumsal kapasitesini geliştirmek ve özellikle teknolojik gelişmelerle entegre olarak hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Eylül ayı içerisinde geçen teknik destek projesi ile Odamız kurumsal kapasitesini artırmak ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla CRM tabanlı Oda Üye İlişkileri Yazılım Sistemi’ni kurmayı planlamış ve bu yazılımın eğitim ve danışmanlık hizmetlerini Trakya Kalkınma Ajansı projesi kapsamında almıştır.

Odamızda 2005’den beri uygulamakta olduğumuz TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi , TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi,  TSE ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi Ve TSE ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemlerinin  tüm ilgili bileşenlerini daha kolay yönetmek için de tek bir sistemde birleştirilerek Entegre yönetilmesi sistemini Odamızda kurmak istemekteyiz.  Entegre Yönetim Sistemi ile tüm kuruluşun performansını arttırmak ve üyelerimize daha iyi bir hizmet sunmak hedefimizdir.

Bu doğrultuda verdiği hizmetlerde gelişmiş yazılımlar ve sistemler kullanarak en iyiyi amaçladıklarını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "Amacımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) sistemine ek olarak birçok özellik ve işlemleri içeren yazılım ile Oda işlemlerinin daha verimli bir şekilde yönetilmesini ve üye müşteriye çok daha iyi hizmetin verilmesini sağlamaktır.  İş hayatının değişmekte olan dinamizmi ve küreselleşmenin getirdiği rekabetin her geçen gün daha ağır hissedildiği günümüzde, üyelerimiz ile uzun vadeli ilişki geliştirmek ve sürdürmek oldukça önem kazanmıştır.  Bu tür projelerin bölgemize ve üyelerimize faydalar sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarımız  devam edecektir" dedi.