Tekirdağ İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Eğitimcilerin Eğitimi Kapsamında Ergene Havzası Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

4 Temmuz 2011

T.C. Tekirdağ Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Ergene Havzası Yönetim Planı ve aşamalarının anlatıldığı  Eğiticilerin Eğitimi Projesi kapsamında Ergene Havzası Bilgilendirme toplantısı  04 Temmuz 2011 Pazartesi günü  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Tekirdağ  İl Kültür ve Turizm Müdürü Memhet ALTAŞ, Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetim Genel Müdürlüğü Su Kaynakları Şube Müdürü Yakup KARAASLAN, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İNCE, Tekirdağ İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ÇED ve Planlama Şube Müdürü Fatih ARSLAN, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir SÖNMEZ ve çeşitli kurum ve kuruluşlar katılımda bulundular.