Dijital Model Fabrika - Yalın ve Dijital Dönüşüm Eğitimi

10 Ocak 2022

Odamız ve UnoPro Üretim ve Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. işbirliğinde hazırlanan 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek “Dijital Model Fabrika- Yalın ve Dijital Dönüşüm” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Yalın Üretim kavramı, tarihçesi, ilkeleri, araçları ve amaçları açıklanır. Sanayide kullanım örnekleri verilir. Endüstri 4.0 kavramı ve Endüstri 4.0’ı tetikleyen 9 Teknolojik Unsur (Büyük veri ve analiz, Akıllı robotlar, Simülasyon, Dikey ve yatay sistem entegrasyonu, IoT-Nesnelerin interneti, Siber güvenlik, Bulut, Eklemeli üretim, Arttırılmış gerçeklik) açıklanır ve sanayide kullanım örnekleri verilir. Endüstri 4.0’ın avantajları, dezavantajları ve Endüstri 4.0 dönüşümünün Türkiye’ ye muhtemel etkisi değerlendirilir.

Eğitimci: Dr. Doğan Hasan

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-15:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimimiz Ücretsizdir.