´Türkiye´de Meslek Hastalıkları Konusunda Tespit, Tanı ve İSG Profesyonellerinin Duyarlılığı´nın Arttırılması Projesi´ Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

10 Mayıs 2011
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve T.C. Sağlık Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirilen "Türkiye'de Meslek Hastalıkları Konusunda Tespit, Tanı ve  İSG Profesyonellerinin Duyarlılığının Arttırılması Projesi" kapsamında düzenlenen bilgilendirme semineri  10 Mayıs 2011 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
      Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, Tekirdağ Vali Yardımcısı  Halil İbrahim ACIR ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  İsmail GÜLEROĞLU'nun katılımda bulunduğu seminerde; Sağlık Bakanlığı Sağlık Müdürü Dr. Mehtap ŞEN ve ÇSGB Daire Başkanı Mehmet BERK'in açılış konuşmalarının ardından ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı Selçuk YAŞAR ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü', Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman HATİPOĞLU ‘Meslek Hastalıkları' konularında katılımcılara bilgiler verdiler.