Çorlu TSO ile Özel Sağlık Kuruluşları Arasındaki İletişimin Görüşülmesi/Güçlendirilmesi Toplantısı

9 Mayıs 2011
Odamız 14. Meslek Komitesi (Oteller, Diğer Konaklama Hizmetleri, Hastane ve Diğer Sağlık Hizmetleri Eğitim ve Kitap Yayın) Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  ile Özel Sağlık Kuruluşları arasındaki iletişimin görüşülmesi / güçlendirilmesi ile ilgili toplantısını 09 Mayıs 2011 Pazartesi günü Odamız Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi.
        Toplantıya Sevgi Ağız ve Diş Sağlığı  Polikliniği  Yetkilisi Kemal KAVUT, Sevgi Ağız ve Diş Sağlığı  Polikliniği  görevlileri; Selda TEKKILIÇ, Sedat SANDALCI, Kaya Göz Merkezi Yetkilisi Fikret YILMAZ, 14. Meslek Komitesi Üyesi ve Özel As Tıp Nörofizyoloji Merkezi Yetkilisi Nurdoğan YAVUZ ve 14. Meslek Komitesi Üyesi Levent BORMALI ilgili hususta istişarede bulundular.