Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Adayları Çorlu TSO´yu Ziyaret Ettiler

6 Mayıs 2011
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Adayları, MHP Çorlu İlçe Teşkilatı Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.
     MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları; 1. sıra Milletvekili adayı Bülent BELEN, 2. sıra Milletvekili adayı Hamdi BUDAK ve 3. sıra Milletvekili adayı Belma KUVANCI  ile Çorlu MHP İlçe Teşkilatı Yönetici ve Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri; Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU ve Yöneticileri tarafından ağırlandılar.