Genç Girişimcilerden Trakya Atağı

15 Haziran 2011
Genç Girişimcilerden Trakya Atağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olan Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Haziran ayı Olağan Toplantısını Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte gerçekleştirdi.

Toplantıya Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Maksut KÜÇÜKDİŞLİ, Başkan Yardımcısı Hülya PERİN, Kurul Üyeleri  ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri  İbrahim KARAĞÖZ katılımda bulundular. Toplantıda Genç Girişimcilerin yaşadığı sorunlar ve gerçekleştirmek istenen projeler konuşuldu ve iki kurul Trakya adına ortak çalışma kararı aldılar.

Genç Girişimciler Kurulu Trakya adına yapılacak çalışmalar için 12 Temmuz'da Kırklareli İl Genç Girişimciler Kurulu, ardından da Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulunu ziyaret etme kararını aldı.