Yangın Eğitici Semineri

28 Nisan 2022

Odamız ile Yerli İmalat ve Tasarım Limited Şirketi işbirliğinde 13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek “YANGIN EĞİTİCİ SEMİNERİ” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu eğitim 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10:00’da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Eğitim İçeriği : 2022 Afet Tatbikat Yılı ve İşyerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik Kapsamında Yangın Eğitici Semineri düzenlenecek olup İş Güvenliği Uzmanı, Yangın Güvenliği Uzmanı, Sivil Savunma Uzmanı, Acil Durum Yöneticisi, İtfaiye Eğitim Personeli’nin faydalanabileceği bir eğitimdir.

Eğitmen : Can YERLİGİL

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize/Seminerlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.