10 Mayıs 2022
Halka Arz Sunum Toplantısı Gerçekleşti

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Sayın Korkmaz Ergun ve Denetim ve Gözetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Tuncay Ersöz’ün iştirak ettiği ve Odamızda  düzenlenen “Halka Arz Sunum Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Gönül İşbul, Genel Sekreter İbrahim Karağöz,  Canlar Mekatronik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdür Yrd. Ercan Çetin, Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş.  Çorlu   Şb. Firma Sahibi Celal Öğücü, Est Panel Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Nüvit Kırçuval, Migiboy Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şb. Firma Sahibi  Vehbi Canpolat, Çığır Kimya Sanayi ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi  (Silver Boya) Firma Sahibi Yusuf Başar, Polifarma İlaç San. ve Tic. A.Ş. Mehmet Asri, Pakun Üretim Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ertan Özgen, Trakyol İnşaat A.Ş. Vedat Sevim, NS Örme Yusuf Pehlivan, İstanbul Eski Defterdarı Şükrü Dilaver, Yeminli Mali Müşavir Bülent Görer ve Türk Eximbank Çorlu Şubesi Müdürü Yasincan Tanaydı katılımda bulundular.

Toplantıda Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun; Halka arz işlemi ve  yöntemleri, firmalara sağladığı faydalar, aile şirketlerinin kurumsallaşması, arz ve talebin buluştuğu alan, sağlıklı finansman modelleri hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Konuşmasının ardından gelen soruları yanıtlayarak katılımcılara teşekkür etti.

Bölgemiz  ve Odamız hakkında bilgiler veren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; değerli sunumu için Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun’a  teşekkür etti.

HABER GÖRSELLERİ