Odamız Enerji ve Altyapı Komisyonu ve Ar-Ge/Proje Geliştirme Komisyonu Bir Araya Gelerek Toplantı Gerçekleştirdiler

20 Mayıs 2022

Odamız Enerji ve Altyapı Komisyonu ve Ar-Ge/Proje Geliştirme Komisyonu; odamızın ihtiyacı olan enerjinin yenilenebilir kaynaklardan karşılanması hususunda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıya; Odamız Meclis Başkanı ve Enerji ve Altyapı Komisyonu Başkanı Erdim Noyan, Komisyon Başkan Yardımcısı Gönül İşbul, Komisyon Üyeleri; Muammer Sert, Gökhan Tunalı, Görkem Bardak, Ar-Ge/Proje Geliştirme Komisyonu Başkan Yardımcısı İsmail Korkut, Komisyon Üyeleri; Göksel Şahin, Cengiz Kesir ve Eyüp Ürey  katılımda bulundular.

Toplantıda; PGD Solar Enerji A.Ş.  Enerji Sistemleri Mühendisi Meltem Mestanoğlu, Büşra Araz, Alev Erol ve Bilsen Elektromekanik Kurucu Ortağı Makine Mühendisi Mustafa Topsakal konu ile ilgili sunumlar yaptılar.