Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel I. Bansko Zirvesine İştirak Etti

13 Haziran 2022
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Geleneksel I. Bansko Zirvesine  İştirak Etti

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BULTİŞAD) organizasyonunda; Bulgaristan Yatırım Ajansı, Bulgaristan KOBİ Destek Ajansı, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI), DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi ve Bulgar-Türk İş Adamları Derneği’nin (BULTİŞ) işbirliğiyle 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Bansko şehrinde düzenlenen “Geleneksel I. Bansko Zirvesi” gerçekleşti.

Yeşil Ekonomi Döngüsünde Sürdürülebilir Ticari ve Ekonomik İşbirliği Fırsatları” temasıyla düzenlenen programa; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Meclis Üyeleri; Köksal Dündar, Kadir Aslan, Necati Yıldız, Mesut Küçük,Cengiz Kesir ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

HABER GÖRSELLERİ
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Geleneksel I. Bansko Zirvesine  İştirak Etti