Kimyasalların Kaydı Değerlendirilmesi İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmeliği ve Kimyasal Kayıt Süreci semineri

17 Haziran 2022

17/06/2022

Odamız ile Bios Çevre Arıtma Sistemleri LTD. ŞTİ. işbirliğinde 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek “Kimyasalların Kaydı Değerlendirilmesi İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmeliği ve Kimyasal Kayıt Süreci” konulu seminerimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu seminer 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10:00 – 12:00 arasında Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Seminer İçeriği :

KKDİK Yönetmeliği kapsamı

KKDİK Yönetmeliği tarafları ve yükümlülükleri

Madde Değişim Bilgi Formu

Kayıt Sürecinde önemli tarihler ve yapılması gereken çalışmalar

Kayıt Sürecinde Kimyasal Değerlendirme Uzmanı Görevleri

Eğitmen : Çevre Müh./ Kimyasal Değerlendirme Uzmanı Sibel Çetin

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.