Kimyasalların Kaydı Değerlendirilmesi İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmeliği ve Kimyasal Kayıt Süreci Semineri Gerçekleşti

23 Haziran 2022

Odamız ile Bios Çevre Arıtma Sistemleri Ltd. Şti. işbirliğinde  düzenlenen “Kimyasalların Kaydı Değerlendirilmesi İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmeliği ve Kimyasal Kayıt Süreci” konulu seminer  23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.

Çevre Müh./ Kimyasal Değerlendirme Uzmanı Sibel Çetin’in sunumunu yaptığı seminerde; KKDİK yönetmeliği kapsamı, KKDİK yönetmeliği tarafları ve yükümlülükleri, Madde Değişim Bilgi Formu, Kayıt sürecinde önemli tarihler ve yapılması gereken çalışmalar, Kayıt sürecinde kimyasal değerlendirme uzmanı görevleri konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ