Odamız TOBB Delegeleri TOBB 70. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni” ne İştirak Etti

27 Haziran 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıl dönümünde; 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcileri Ankara’da Birlik Merkezi’nde buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı, Milletvekilleri, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile delegeler yer aldı.

Etkinliğe; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, TOBB Delegeleri; Umut Güngör, İsmail Korkut, Göksel Şahin, Eyüp Ürey, Gökhan Tunalı, Necati Yıldız,  İsmail Bilican, Mustafa Bahadır Yekeler ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

70. yıl etkinliğinde  10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri takdim edildi.