TOBB 70. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni”nde Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöze Plaket Takdim Edildi

27 Haziran 2022
TOBB 70. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen  “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni”nde  Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöze  Plaket Takdim Edildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 70. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni” gerçekleşti.

Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’nde Genel Sekreterlik görevini 10 yıl ve üzeri süre ile sürdüren Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz’e  Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından plaket takdim edildi.