Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan TOBB Türkiye Ekonomi Şurasına Katılımda Bulundu

30 Haziran 2022
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan TOBB Türkiye Ekonomi Şurasına  Katılımda Bulundu

Türkiye Ekonomi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Sn.Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 365 Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

İş dünyasının temsilcileri sorun ve taleplerini Hükümete aktardı.

Toplantıda söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan;  Üyelerimizden gelen sorun,  talep ve  önerileri aktardı.

HABER GÖRSELLERİ